Фигура 7 копия 4 Untitled-1
  • VEKA profili
Postanite VEKA partner

Onaj tko danas želi biti uspješan na tržištu stolarije, mora imati jednog snažnog partnera. Jednog partnera, koji ne samo da isporučuje prvoklasne proizvode, nego pored toga pruža komercijalnu i reklamnu podršku. VEKA je taj snažni partner. Kao svjetski broj 1. u prozorskim sustavima od PVC-a, VEKA jamči optimalnu kvalitetu i paletu profila prilagođenu potrebama stručne proizvodnje. Raznovrsnost konstrukcija, kojima možete ispuniti i najzahtjevnije želje u obliku i boji, je jedinstvena.

Konstruktivna suradnja s našim proizvodnim partnerima je tema za posebnu pohvalu. Uz to, sada je tu i prodajno orijentirana marketinška podrška. Od atraktivnog prodajnog prospekta pa sve do reklamnih oglasa, VEKA nudi sve što poboljšava prodaju i svojim partnerima u odnosu na konkurenciju osigurava očitu prednost.


Kada vam je VEKA partner za prozorske sustave, vaši klijenti dobivaju najbolju i najraznovrsniju ponudu.

Vaši rokovi će biti ispoštovani, zahvaljujući VEKA logističkom centru, jedinstvenom na našem tržištu stolarije. Standardne boje isporučujemo za samo 7 dana, a boje po posebnoj narudžbi za najviše 20 radnih dana. Paletu profila od 70 mm, koju čine dvije linije dizajna SWINGLINE i SOFTLINE 70, VEKA je upotpunila novim sustavima SOFTLINE 76, ARTLINE i SOFTLINE 82.

VEKA profili su sinonim za vrhunsku tehnologiju, superiornu kvalitetu, praktično neograničene mogućnosti dizajna te za visoku razinu ekonomičnosti. Svojim partnerima, VEKA pruža veliki broj relevantnih usluga, od elektroničke obrade podataka, preko besplatnog transporta do vaše radionice, pa do individualne marketinške podrške.

To je ono čime VEKA svoje partnere čini još uspješnijim..Informirajte se o prednostima koje stječete kao partner tvrtke VEKA. Pozovite nas, rado ćemo ugovoriti sastanak, ili nas potražite na internet adresama:
www.veka.com, www.veka.de, www.veka.hr

Načelo partnerstva

Od svog osnutka pa sve do danas, tvrtka VEKA AG je obiteljska tvrtka s trenutno oko 1.200 zaposlenih u sjedištu društva u Sendenhorstu, a čiji je cilj pouzdano i prijateljski odgovoriti na želje i potrebe svojih kupaca.

Proizvođačima stolarije nudimo sustavna rješenja koja su siguran ključ prema uspjehu. VEKA AG u svojoj ponudi širokog spektra vrhunskih i međunarodno certificiranih profilnih sustava pruža i puno više: individualni servis – u svakom pogledu se možete osloniti na vodećeg proizvođača PVC-profila s 36-godišnjim iskustvom u ovoj branši i na stručni servis.

Mi smo u mogućnosti svakom VEKA partneru osim vrhunskih proizvoda i servisa isporuke pomoći individualnom podrškom po najnovijim načelima suvremenog poslovanja. Da bi se vaša tvrtka mogla posvetiti poslovnim ciljevima , mi smo tu da vas podržimo u svim segmentima poslovanja: kako u dnevnim poslovima i unaprjeđenju proizvodnje, tako i kao podrška pri prodaji i razvoju strateških ciljeva vaše tvrtke.


Vaše prednosti kao VEKA Partner:

• Izravna isporuka do sjedišta proizvodnje u roku od maks. sedam dana

• Tehnička podrška za sve tipove profila

• VEKA tehnička podrška na licu mjesta rješava probleme pri radu i optimizira proizvodnju

• Osobni tim servisera za EDV-savjetništvo i -podršku

• Sveobuhvatni seminari za partnere te jednom godišnje seminar za klijente

• Obuka vaših radnika i uvođenje u posao u VEKA Tehničkom centru

• Individualna marketinška podrška, podrška u poslovnoj strategiji prodaje, PR, Internet

• Podrške na javnim natječajima

• "V+", marketinški i prodajni program, specijalno osmišljen za poslove renoviranja

• Podrška pri prodaji i dizajniranju uz pomoć digitalnih medija: CD-ROM za proizvođače, sustavni-CD-ROM ili ova internet prezentacija

• PR- und Lobby-poslovanja na tržištu PVC stolarije i mnoštvo drugih relevantnih usluga


Naš poslovni prijedlog za vas:

Vaša osobna proizvodnja stolarijeUkoliko želite postati proizvođač PVC-stolarije, možete se u potpunosti osloniti na našu podršku – od savjeta o uređenju proizvodnog prostora i izložbenog salona, pa do obuke vaših suradnika. Mi ćemo vas pripremiti za borbu sa konkurencijom. Od našeg predanog učinka ćete svakodnevno profitirati. Oslonite se na VEKA-u: na uspjeh uz pouzdan sustav. Kontaktirajte vašeg regionalnog predstavnika još danas.