Фигура 7 копия 4 Untitled-1
  • VEKA profili
Misija i vizija

Želje, povjerenje, zahtjevi i potrebe naših kupaca predstavljaju središnji orijentir našeg poslovanja. Kao tvrtka koja posluje izvan nacionalnih granica i kontinenata, cilj nam je prilagoditi se individualnim potrebama naših kupaca.

Pritom pod pojmom kupca ne podrazumijevamo samo izravnog potraživača (korisnika) naših proizvoda, proizvođače prozora i trgovce, već i građevinske poduzetnike i arhitekte, koji u svoje objekte ugrađuju gotovu stolariju od naših profila.

U cilju zadovoljenje potreba različitih skupina kupaca, naša tvrtka poštuje visoke standarde u pogledu kvalitete proizvoda, usluga te sveobuhvatan servis. Naše poslovanje s kupcima, kao i sa isporučiteljima se prvenstveno zasniva na uzajamnom povjerenju i poštovanju, prijateljskom partnerstvu.

Temelj poslovne kulture tvrtke VEKA AG je također odgovornost prema životnom okolišu, ne samo kod odabira kvalitetnih sirovina i procesa proizvodnje, već i tijekom razvoja proizvoda te različitim aktivnostima na području reciklaže.

Ovo je VEKA kvaliteta

Prvoklasna kvaliteta


Svi proizvodi, paket servisa i partnerska suradnja vrhunske kvalitete – ovo je naša definicija standarda kvalitete. Od konkurencije nas razlikuju profilni sustavi najvišeg standarda kvalitete – Klase A * za optimalna prozorska rješenja i vrhunska usluga. Sve ovo predstavlja temelj zajedničkog uspjeha s našim partnerima. *Prema DIN EN 12608

Sustavi budućnosti


Sve naše trenutne i buduće strategije, proizvodi/sustavi i uslužne djelatnosti imaju samo jedan cilj: našim partnerima pružiti dugotrajnu sigurnost i orijentir te da VEKA i ubuduće bude njihov siguran dobavljač profilnih sustava.

Inovativna tehnologija


VEKA potiče nove ideje i pokreće vodeće tehnologije te time postaje „inovativni motor“ u čitavoj branši, npr. VEKA SPECTRAL – nova tehnologija oplemenjivanja površine profila ili multifunkcijski sustav SOFTLINE 70 MB.

Inteligentna rješenja


Prozor kao umreženi građevinski element inteligentnog sustava i relevantni element ideje o pametnim kućama budućnosti: za nas to više nije samo vizija već realnost. Želimo aktivno sudjelovati u razvoju digitalizacije naše branše uz koncepte kao što je IPS – Intelligent Product Solutions. VEKA ovime predstavlja ideju za primjenu „Industrie 4.0 = Industrijske revolucije 4.0“ u branši stolarije.

Održivost


Uz pomoć odjela VEKA Umwelttechnik već 20 unatrag godina se realizira ideja reciklaže, koja je prihvaćena od strane svih komisija. Osim toga kontinuirano se primjenjuju procesi kruženja energije i uštede prirodnih resursa u proizvodnji i nabavci. U svemu ovom je VEKA pionir po pitanju održivosti i „kružne ekonomije“, koju zahtjeva aktualna politika.

Pouzdanost


VEKA posebnu pažnju posvećuje partnerskoj suradnji i dugoročnom zajedničkom poslovanju. Naš prijateljski odnos s partnerima i dobavljačima je pravi pokazatelj što se sve može očekivati.

Obiteljska tvrtka


VEKA je i ostati će obiteljska tvrtka. U Njemačkoj se VEKA ubraja među TOP 500 najuspješnijih obiteljskih tvrtki – to je potvrda uspjeha i ujedno obveza za sve ostale generacije.


Jamstvo kvalitete

Svi proizvodi VEKA sustava imaju potrebne certifikate i mogu se koristiti u svim klimatskim zonama, uključujući i regije na dalekom sjeveru te područja kontinentalne klime, visoke vlažnosti i prekomjernog opterećenja vjetrom.